Buitentoernooi 8 juni

Beste volleybalvrienden,

Ook dit jaar organiseren we weer ons recreatief UDEO RegioBank buitentoernooi op het grasveld bij Dorpshuis Het Blanke Schot in Uddel op de 2e zaterdag in juni en dat is dit jaar 8 juni 2019 vanaf 9:00 uur. Je kunt je vanaf nu aanmelden met jouw team voor dit festijn. De inschrijving sluit op dinsdag 4 juni om 23:59 uur en we hanteren de regel “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. We willen net als vorig jaar weer een onderscheid maken tussen zeer ervaren en minder ervaren volleybalteams. Daarom willen we je vragen om bij je aanmelding aan te geven of je voor de Champions League of voor de Amateurklasse gaat. Op deze manier willen we het voor iedereen nog leuker maken omdat je uitkomt tegen teams die ongeveer op hetzelfde niveau volleyballen.
We houden ons als buitentoernooi commissie wel het recht voor om een team wat naar onze mening in de verkeerde klasse uitkomt, in de andere klasse te plaatsen. De winnaar van de Amateurklasse gaat volgend jaar door naar de Champions League.

Het inschrijfgeld is al drie jaar onveranderd en bedraagt € 30,- per team en kan op de ochtend van het toernooi betaald worden. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar en ieder team moet op elk moment minimaal 2 dames in het veld hebben staan. Verder mogen er per team maximaal 2 Nevobo competitiespelers (reguliere, nationale competitie) tegelijk in het veld staan. En schoenen met metalen noppen zijn niet toegestaan.

Ook dit jaar willen we het toernooi weer afsluiten met een barbecue. Je kunt dan tegen betaling een keuze maken uit diverse soorten vlees en worstjes: dit wordt weer geregeld door Het Blanke Schot. Dit gaan we alleen organiseren als er voldoende belangstelling voor is. Wil je daarom bij je aanmelding ook aangeven of je hier aan mee zou willen doen? De dag voor de aanvang van het toernooi geven we dan door of dit doorgaat. Ook het wedstrijdschema sturen we een dag van te voren zodat we de allerlaatste zaken mee kunnen nemen.

In het kort: we vinden het leuk als je weer meedoet, geef je daarom op voor 5 juni per mail met vermelding van je teamnaam, de klasse en met hoeveel personen je meedoet met de BBQ.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,

Volleybalvereniging UDEO – buitentoernooi commissie
Alex Westerbroek & Aart van de Kuilen
buitentoernooi@vvudeo.nl