Zaalwacht & Scheidsrechters informatie

Mocht je op de aangegeven datum niet kunnen probeer dit dan zelf op te lossen door met iemand te ruilen.

Onthoud dan dus goed wanneer en met wie je geruild hebt. Verander het dan ook even op het formulier wat op het prikbord hangt in het halletje van de sporthal.

Ook is het handig om het even door te geven aan:

wedstrijdsecretariaat@vvudeo.nl of scheidsrechter@vvudeo.nl

Ook zal er in de kast (bij de ballen) weer een map liggen met alle informatie die je nodig hebt voor de zaalwacht. Ook staan hier alle telefoonnummers in van de scheidsrechters en de zaalwacht!!!

Er kunnen nog wijzigingen optreden in dit schema voor de zaalwacht. Mocht dit dan om jouw datum gaan, hoor je dit natuurlijk als eerste.

Als je zaalwacht hebt zorg je dat je 1 uur voor de wedstrijd begint aanwezig bent om samen met de teams de velden op te zetten.

Als scheidsrechter ben je een half uur voor de wedstrijd begint aanwezig.

Let hier allemaal goed op en zorg dat je op de aangegeven datum aanwezig bent. Zet het dus goed in je agenda/ telefoon.

Zo voorkomen we een hoop problemen!!

Wij wensen iedereen weer een sportief en geweldig volleybal seizoen!!!!

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Groeten,

Wedstrijdsecretariaat vv Udeo