Oktoberfest 2022

Zaterdag 22 oktober was het dan zover. Het allereerste Oktoberfest ooit in Uddel. Georganiseerd door de jubilerende volleybalvereniging Udeo, in samenwerking met de drie musketiers en het Blanke Schot.

De voorbereidingen waren al maanden in volle gang. Winanda, Naomi en Anne-Marein waren de meiden die dit gingen organiseren, en we kunnen wel zeggen dat ze dit met veel succes hebben gedaan. Mede dankzij een aantal sponsoren en een hele goede kaartverkoop konden we een grote tent laten zetten en het echte Oktoberfest-gevoel beleven. Tijdens de controles die we kregen van politie en gemeente bleek dat de dames zich goed voorbereid hadden en geen commentaar kregen. Altijd een fijn gevoel als alles klopt.

Onder leiding van DJ Jaap van de Steeg werd er, in dirndl en lederhosen, zoals gebruikelijk bij een Oktoberfest, volop gedanst en gefeest, veel bierpullen gingen over de bar en werden in rap tempo leeg gemaakt. Getuige de foto’s heerste er een fantastische sfeer en kwamen er alleen maar positieve reacties van iedereen die hier bij was.

Dankzij alle sponsoren, vrijwilligers en iedereen die aanwezig was, is het een fantastische avond geworden en volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar.

We willen nogmaals iedereen die dit, op welke wijze ook, mogelijk heeft gemaakt, hartelijk bedanken. Tot volgend jaar!

Voor meer foto’s kijk op onze insta of Facebook!📷