Schiettoernooi SV Trefpunt

SV Trefpunt organiseert 40e schiettoernooi.
Deze jubileumeditie zijn er mooie prijzen te winnen!

Schietvereniging SV Trefpunt in Uddel organiseert op donderdag 2 november en vrijdag 3 november 2023 voor de 40e keer de bedrijven/ familie/ vrienden competitie luchtgeweer. Daarnaast bestaat de schietclub nu maar liefst 60 jaar !

Elke deelnemer maakt deze 40e editie automatisch kans op een mooie prijs. Het nummer van de eerste schietkaart is het deelnamebewijs voor een gratis verloting met als hoofdprijs een nieuwe fiets. Maar er zijn meer mooie prijzen. Vrijdagavond 3 november is de trekking.

Net als de laatste keer gaan we weer opgelegd schieten (op een steuntje) hierdoor is het voor iedereen mogelijk het wapen goed te hanteren en een mooie score te schieten.
Door deel te nemen aan deze schietwedstrijd is het voor medewerkers van bedrijven, leden van verenigingen, families uit Uddel en omstreken mogelijk om op gezellige manier (opnieuw) kennis te maken met de schietsport.

Er mag alleen worden geschoten met de door SV Trefpunt beschikbaar gestelde luchtgeweren. Elke schutter krijgt ter plaatse uitleg van ervaren schutters van SV Trefpunt, dus kennis en ervaring van de schietsport is niet nodig.

U kunt inschrijven met 1 of meer teams van 3 personen(M/V)
Geef op het inschrijfformulier aan welke avond u met uw team wilt komen schieten.
Elke schutter hoeft maar 1 avond te komen en schiet dan 8 kaarten met 2 schoten. Op een proefkaart mogen eerst een paar test schoten gedaan worden.

Reglementen :
We schieten met opgelegd luchtgeweer, maar staand uit de vrije hand is ook toegestaan.
Maximaal 1 lid van een schietvereniging per team.
De wedstrijd zal plaatsvinden op de schietbanen van SV Trefpunt in dorpshuis Het Blanke Schot.

Het inschrijfgeld bedraagt per team : € 20,- te voldoen voor aanvang schietbeurt. Elk team moet bestaan uit 3 schutters.

Op de laatste avond worden na de wedstrijd de prijzen uitgereikt.

Wij hopen van harte u als deelnemer aan de wedstrijd te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet, Het bestuur van SV Trefpunt

Inschrijfformulieren s.v.p. uiterlijk inleveren op vrijdag 20 oktober 2023.

Formulier Inschrijving schieten <—klik hier! Lukt het met klikken niet? Rechtermuisknop -> bestand openen.